Butikskolan logotyp
Butikskolan logotyp
Alt text

Om Butikskolan

Kunskap och förståelse i harmoni.

Alt text
Om oss

Vad är Butikskolan?

Välkommen till Butikskolan – din portal till en dynamisk och givande karriär inom detaljhandeln.

Butikskolan är en framåtblickande utbildningsinstitution som specialiserar sig på att förbereda individer för en framgångsrik karriär inom detaljhandeln. Genom en unik kombination av teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet, strävar vi efter att skapa en utbildningsmiljö där elever kan utvecklas till kvalificerade yrkesverksamma, redo för arbetsmarknadens utmaningar.

Vår utbildning är unik genom att den genomförs helt och hållet i en levande butiksmiljö, vilket ger våra elever ovärderlig hands-on erfarenhet och insikter i de dagliga operationerna och utmaningarna inom detaljhandeln. Detta tillvägagångssätt möjliggör för våra elever att lära sig i en autentisk kontext, vilket förbereder dem på bästa sätt för arbetslivet. Genom att samarbeta med ledande detaljhandelsföretag säkerställer vi att våra elever får tillgång till de senaste insikterna och de mest relevanta färdigheterna.

Butikskolan är mer än bara en utbildningsleverantör; vi är en brobyggare mellan arbetslöshet och anställning. Vårt mål är att ge våra elever de verktyg och den kunskap de behöver för att inte bara få ett jobb utan för att skapa en långvarig och givande karriär inom handeln. Genom att erbjuda en balanserad mix av teori och praktik, främjar vi en djupare förståelse för branschen och utvecklar de personliga och professionella färdigheter som krävs för att lyckas.

På Butikskolan tror vi på kraften i utbildning för att förändra liv. Vår vision är att vara en katalysator för personlig och yrkesmässig utveckling. Vårt engagemang för människor och branschen driver oss att kontinuerligt förbättra och anpassa våra program för att möta både elevernas och arbetsmarknadens behov. Genom att investera i våra elevers framgång, bidrar vi till att skapa en mer dynamisk, inkluderande och hållbar detaljhandelssektor.

person

Susanne

Susanne är en av Butikskolans utbildare. Med hennes erfarenhet och passion för handel, effektivitet och en hälsosam arbetsmiljö, gör Susanne utbildningen både relevant och engagerande. Susanne drog igång Butikskolan 2019 med ett mål i sikte: att lyfta kompetensen hos butikspersonal och göra det enklare för dem att kliva in i branschen. Hennes driv och kunskap gör henne till en ovärderlig del av vårt team.

Alt text
Bli värd

Bli värd för butikskolan

Följ med oss på resan och skapa konkurrenskraftig personal. Tillsammans skapar vi framtidens stjärnor!

Samarbetet

Hjälp oss att hjälpa er

Vill ni ta er butik till nästa nivå med konkurrenskraftig personal?

Då finns vi där för att hjälpa er.

Kontakta oss

Tillsammans skapar vi engagerade,
kunniga och startklara medarbetare.

Kontakta oss om du är
intresserad eller har frågor!